Zoals alle grote dingen zijn ook wij klein begonnen. We waren een paar vrienden met mooie ideeën en gingen van start. En dat heeft tot iets moois geleid! Vanaf het moment dat we een team werden was er één constante factor: de enorme drive om beter te worden in ons vak en een merk te bouwen waar je in deze branche niet omheen komt. Voor ons is dit bedrijf dus meer dan een baan. Bij elke nieuwe aankoop zorgen we dat het past bij onze waarden, zodat we zeker weten dat we geweldige resultaten kunnen leveren. Ons team is dan ook een wervelende mix van talent, passie en kennis.

Onze missie

Voor onze aangeboden tweedehandswagens gaan we steeds op zoek naar betrouwbare modellen. Auto's waarvan weinig of geen gebreken van bekend zijn. Merken met een sterke reputatie. We houden de prijs-kwaliteitsverhouding altijd goed in ons achterhoofd bij het selecteren van het juiste voertuig.
De auto die u bij ons koopt, is dan ook nauwkeurig nagekeken op punten zoals: de staat van de motor, de remmen, onderhoudshistorie, ongevalvrij, goede werking van de instrumenten, bandenprofiel, juistheid van documenten en nog meer zaken.
Wij kopen enkel wagens aan die jonger zijn dan 6 jaar, met weinig gereden kilometers, met volledige aantoonbare onderhoudshistorie, 100 % ongevalvrij en niet onbelangrijk, enkel wagens van particulieren/bedrijven die goed voor hun wagen hebben gezorgd. 

Wettelijke waarborg 

Op al onze jonge tweedehandswagens is steeds de wettelijke garantie periode van minimum 1 jaar van toepassing. 

Werkwijze Quality used cars

Elke wagen is bij aflevering:

  • Gecontroleerd op schade en defecten
  • Voorzien van minstens een klein onderhoud.
  • Vanbinnen en vanbuiten spik-en-span
  • Gekeurd voor verkoop en voorzien van alle documenten zoals de carpass, inschrijvingsformulier, onderhoudsboekje, ...
  • Wagen kan bij u thuis afgeleverd worden.
Achteraf?

U kan op ons rekenen indien er zich toch onverhoopt problemen voordoen met de wagen. Wij zijn een stabiel bedrijf met een lange termijn visie. Uw tevredenheid is voor ons belangrijk! Ook hebben wij een goede samenwerking lopen met enkele gespecialiseerde garages. Zo kunnen we steeds de nodige herstellingen laten uitvoeren. Er zijn tevens nog andere diensten die wij aanbieden voor u. Klik voor meer informatie op Diensten.